Weerwolven Special #4: Feestwolven van Wakkerdam

Ga naar beneden

Weerwolven Special #4: Feestwolven van Wakkerdam

Bericht van Niels op zo 27 mei 2012, 19:29

Link: http://forum.ngamer.nl/viewtopic.php?f=36&t=10499
Datum: 17/5/12 - 27/5/12
Host: Biefstuk / TheMitch

1. Chocoladeletter - Weerwolf
2. Michelangelos - Medusawolf
3. 000aj - Ziener X
4. Bulbasaur - Viruswolf
5. Nmaster - Beschermengel
6. T.v.S. - Burger
7. Fawful-san - Burger
8. mr. sjaak-braak/T.v.S - Dorpsoudste
9. 626b - Heks A
10. DonAtello - Witte Wolf
11. Luxor - Bink
12. Spuit11 - Stalker
13. Sephi - Betweter
14. Rico025 - Burger
15. Master - Burger

Winnaar: Witte Wolf

Speciale aan de editie: Hoewel men wel de exacte aantallen goede/slechte rollen te weten kreeg, was het onbekend welke rollen zoal in het spel aanwezig waren. Iets wat verwarring veroorzaakte. Daarbovenop was er het feit dat er een aantal nieuwe rollen in het spel zaten (Betweter, Dorpsoudste, Stalker en Witte Wolf). De wolven werden verraden door een soortgenoot, en wisten niet van elkaar wat voor soort wolf ze waren.

Uitleg rollen:
Spoiler:
Betweter:
De betweter denkt alles beter te weten. Maar voor hij betweterig kan spelen, zit hij elke nacht te zeuren bij de host om informatie. Elke nacht kan de betweter een PM sturen naar de host met vier namen. De host kiest willekeurig 2 spelers uit en vertelt zijn of haar rol, zonder te zeggen van welke spelers dit zijn, of dat dit een neutrale, goede, of slechte rol is.

Dorpsoudste:
Als dorpsoudste heeft u al jaren ervaring met de wolven. Daarom bent u er ook op voorbereid als ze uw huis binnenstormen. De eerste keer lukt het u om ze goed af te weren. Echter, komen ze een andere nacht weer bij u, bent u te vermoeid en te zwak om ze nogmaals tegen te houden.

Stalker:
De stalker kan 2 keer in het spel een speler uitkiezen wie hij zal stalken die nacht. Als deze speler een actie uitvoert zal de stalker te horen krijgen dat zijn doelwit een actie uitgevoerd heeft.Je krijgt alleen te horen óf jouw doelwit iets gedaan heeft, niet de actie zelf.

Witte Wolf:
De witte wolf is lone ranger. Hij speelt onder één hoedje met de andere wolven, maar zijn uiteindelijke doel is om als enige over te blijven in het spel. Elke oneven nacht (3,5,7,etc.) mag hij de keuze van de wolven veranderen, door zelf nog een PM te sturen naar de host. Dit wordt de uiteindelijke lunch.
avatar
Niels
Alpha Wolf

Aantal berichten : 937
Registratiedatum : 23-02-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Niet daar

Profiel bekijken http://wakkerdamngamer.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum