Weerwolven Special °2: Studio 100

Ga naar beneden

Weerwolven Special °2: Studio 100

Bericht van Kasper op vr 13 dec 2013, 22:15

Link: http://www.elitenintendo.com/forum/viewtopic.php/f,38/t,2160/
Datum: 02/12/13 - 09/12/13
Host: Nmaster

1. 626b - Fenrir
2. 000aj - Burger
3. Tribeking - Leerlingheks - Oud-Burgemeester
4. 'K' - Weerwolf
5. NidoKnight - Ziener X
6. LunarShade - Burger X
7. puuchan - Leerlingheks
8. psychicmaster32 - Weerhamster
9. Nin10do'h - Avatar
10. CarlTheLama - Assassijn
11. Galaxia-Master - Zondebok
12. Jayyzz - Burger
13. Pittoo9/Tribeking - Weerwolf
14. Bombergirl/Jayyzz - Burger

Winnaar: Weerwolven

Speciale aan deze editie:

Uitleg nieuwe rollen: Nieuw gevonden, speciale rollen gecombineerd met het feit dat niemand wist welke rollen er exact in het spel zaten.

Spoiler:
Assassijn
Neutrale rol. Zijn identiteit is onbekend. Iedere speler in het spel mag hem via de host een PM sturen waarin hij een commando voor moord krijgt. De Assassijn krijgt al deze mogelijkheden voor zich uit en maakt dan een keuze. Hij kan kiezen in te gaan op een vraag. Dan vermoordt hij de speler die hem gevraagd wordt uit de weg te ruimen diezelfde avond. Als beloning hiervoor mag de Assassijn de volgende dag 2 stemmen plaatsen. 1 in het topic en 1 via de host. De andere mogelijkheid van de Assassijn is de vragen negeren en zelf een doelwit uitkiezen. Het duurt een dag langer om zijn doelwit te vermoorden en hij verliest zijn stemrecht maar heeft dus een vrije keuze. De Assassijn wint als hij alleen overblijft in het spel.

Fenrir
De wolf uit het Noorden. Sterkste van alle wolven. Kan lunches opsparen om in 1 dag alle honger te stillen door meerdere spelers tegelijk te lunchen. Treedt op als leider der wolven en is verplicht eens in de 3 dagen te lunchen omdat de wolven niet langer zonder eten kunnen. Als Fenrir sterft, zegent hij een medewolf die de nieuwe Fenrir wordt. Als er geen wolven meer over zijn, verliest Fenrir.

Rol X
Maakt de speler met rol X dubbel zo lekker als hij door de wolven wordt opgegeten. Voor de rest geeft rol X geen speciale krachten.

Avatar
Neutrale rol; wint wanneer er evenveel wolven als burgers + neutrale rollen in het spel overblijven aan het einde van een ronde. Heeft verder geen speciale krachten om dit te verwezenlijken.
avatar
Kasper
Weerwolf

Aantal berichten : 213
Registratiedatum : 05-09-11
Leeftijd : 26

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum