Rollen

Ga naar beneden

Rollen

Bericht van Niels op do 24 feb 2011, 20:27

Goede rollen:
Burger - A
Spoiler:
De normale burger. Deze personen bezitten geen speciale kracht en moeten via hun verstand achterhalen wie de wolven zijn. Ze stemmen elke dag en moeten via de Lynchronde de wolven proberen te lynchen.

Ziener - A
Spoiler:
De ziener kan elke nacht een naam naar de host PM'en, deze vertelt dan de rol van de naam die de ziener stuurde. Als de ziener de Weerhamster ziet sterft deze.

Ziener X - A
Spoiler:
Deze ziener kan elke dag een naam naar de host sturen. De host zal de identiteit (bv. Goed) terugsturen van deze persoon. Ziet de ziener X de weerhamster, sterft de hamster. De ziener X zal de alle soorten Heksen foutief als 'Slecht' zien.

Dorpsgek - B
Spoiler:
Zoals de naam impliceert, is deze figuur nogal apart. Hij heeft, net zoals de ziener, de gave om de rol van iemand te zien en hij kan er zelfs van drie mensen de rollen in een keer opvragen. Helaas is hij nogal warrig en krijgt hij ze in willekeurige volgorde teruggestuurd. De dorpsgek mag dit maar een X aantal keer in het hele spel doen.

Heks A - A
Spoiler:
De meest gebruikte heks. Deze heks heeft 2 drankjes. We noemen ze 'Leven' en 'Dood'. Volgens de volgorde van de acties kan de heks als het zijn/haar beurt is een van deze drankjes gebruiken. Als 'Leven' gebruikt wordt, zorgt de heks ervoor dat 1 dood persoon levens wordt gemaakt (Weerhamster mag niet). Bij 'Dood' dient de heks iemand een drankje toe dat vergiftigd is. De persoon die het drankje drinkt zal sterven. Beide drankjes kunnen slechts 1 keer gebruikt worden.

Heks B - A
Spoiler:
Een andere soort heks. Ook deze bezit de 2 drankjes 'Leven' en 'Dood'. Maar deze heks krijgt elke dag een PM van de host met de dode door de wolven. De heks kan dan uit verschillende opties kiezen. Beide drankjes kunnen maar 1 keer gebruikt worden.
1. Het slachtoffer in leven houden; er valt die nacht geen slachtoffer van wolven.
2. Een andere dode te leven wekken: er is die nacht een dode door de weerwolven en een levende.
3. Het doodsdrankje op iemand gebruiken: er is die nacht een dode door de weerwolf en een dode door een heks! 2 doden dus.

Beul - A
Spoiler:
Mag één keer iemand vermoorden door de host een pm te sturen. Daarna wordt openbaar bekend wie de beul is.

Jager - A
Spoiler:
Als jager hoef je niet te vrezen voor de dood. Hij heeft altijd een geweer bij zich en als hij dood gaat stuurt de jager de host een PM wie hij mee wil nemen in zijn graf. Deze persoon zal direct een kogel in zijn kop krijgen en sterven.

Terrorist - A
Spoiler:
De Terrorist kan eenmaal een zelfmoordaanslag plegen op iemand. Hij gaat dan zelf dood en de persoon waarop de aanslag op is gepleegd ook. Is deze persoon een burger zijn de burgers in rouw en is de volgende dag geen lynch. Is deze persoon een wolf dan zijn de wolven in rouw en is er geen lunch. De Terrorist wordt door de Ziener gezien als gewone Burger.

Cupido - A
Spoiler:
Cupido is eigenlijk een gewone burger, maar moet aan het begin van het spel twee namen naar de host PM'en. Deze twee mensen worden dan aan elkaar gekoppeld. Zie ook: Het Koppel.

Weerhamster - A
Spoiler:
De Weerhamster was een burger tot hij werd gebeten door een Wolf. Sindsdien heeft ie een tijd aan een oplossing gewerkt voor wolven te verslaan. Zijn experiment testte ie op zichzelf en sindsdien kunnen de wolven hem niet deren. Echter had het ook een nadeel. Hoewel de ziener hem nog steeds ziet als burger (dat is ie ook), zal hij door de blik van de ziener sterven. Niemand weet waarom.

Socius Amicus / Socii Animi - A
Spoiler:
De Socii Animi zijn zielsverwanten, zij zijn de enigen die elkaars rollen vanaf het begin van het spel al kennen. De Socii Animi mogen overleggen via PM. Voor de rest zijn het gewone burgers.

Oud Vrouwtje - B
Spoiler:
Het Oude Vrouwtje mag elke nacht iemands ontbijt vergiftigen, waardoor deze een ernstige ziekte krijgt. Deze kan dan niet stemmen bij de volgende lynch. Je mag niet 2x achter elkaar dezelfde persoon doen. Het Oude Vrouwtje geeft dit door via PM!

Priester - B
Spoiler:
De priester heeft een echt flesje heiligwater. Als hij dit op een weerwolf gooit, zal deze wolf sterven. De ketterse weerwolf overleeft het drankje van de priester. Als de priester zijn drankje gebruikt, zal openbaar bekend worden gemaakt of het drankje succes had, maar niet of het de priester of de ketterse weerwolf was.
Zie ook: Ketterse Weerwolf.

Zondebok - B
Spoiler:
Het is triest, maar als er in Wakkerdam iets mis gaat, moet iemand daar onterecht voor boeten.
Als het stemmen van de dorpsbewoners met een gelijke stand eindigt, wordt de zondebok geëlimineerd (in plaats van de betrokken karakter). Het is zijn eigen verantwoordelijkheid om deze tragische situatie te voorkomen. Als de zondebok wordt uitgeschakeld, mag hij eenmalig bepalen wie de volgende dag mag stemmen en wie niet.

Bink - B
Spoiler:
De bink is een sterke speler. Als de bink om wat voor reden dan ook vermoord in een nacht sterft hij niet die nacht, maar de volgende nacht. Als de bink bijvoorbeeld geluncht word zeg ik dat er geen lunch is die nacht. Hetzelfde geld voor de lynch; hij weet zijn belagers van zich af te houden maar sterft de volgende dag aan zijn verwondingen De volgende dag/nacht vallen er dan misschien wel twee doden (bink + weerwolfslachtoffer/lynchslachtoffer!).

Beschermengel / Genezer - B
Spoiler:
De beschermengel is een engel die elke nacht iemand mag beschermen tegen de lunch van de wolven. Wordt deze persoon geluncht is er dus geen slachtoffer van de wolven die nacht. De beschermengel mag niet 2x achterelkaar dezelfde persoon beschermen.

Medium - C
Spoiler:
Medium leeft => Er vallen doden => Doden worden bekend gemaakt
Medium dood => Er vallen doden => Doden worden NIET bekend gemaakt

Medium 2.0 - C
Spoiler:
Medium DIGIVOLVE TO MEDIUM 2.0! Als het Medium 2.0 nog leeft, wordt elke dag de rol van de doden bekend gemaakt. Is het medium 2.0 dood word dit een dag uitgesteld.

Leerlingziener - B
Spoiler:
De leerlingziener is een ziener in opleiding. Als de ziener dood is, wordt deze ziener en kan hetzelfde als de normale ziener, met een beperking: deze kan om de twee nachten een rol opvragen, omdat het nog een leerling is. Als de ziener dood is mag deze niet die nacht maar de volgende nacht pas een rol opvragen!

Leerlingheks - B
Spoiler:
Hetzelfde als Heks A, alleen heeft de leerlingheks maar een drankje om te gebruiken, ofwel 'Leven' ofwel 'Dood'. De leerlingheks weet niet wie de heks is, en dat weet de heks ook niet van de leerlingheks.

Slet - B
Spoiler:
De Slet slaapt elke nacht bij iemand anders en is dus niet thuis als de wolven komen om haar te lunchen. Als de wolven bij haar minnaar aan komen gaan ze allebei dood. De Slet moet eerst alle deelnemers afgaan voor ze iemand voor de 2e keer mag bezoeken. Als ze een wolf bezoekt, is die een nacht in liefde gehuld zodat ze overleeft.

Nar - C
Spoiler:
De Nar is een gewone burger, op een feit na. Hij kan eenmalig een spelletje met de wolven spelen. Zo kan hij zorgen dat het weerwolvenslachtoffer willekeurig gebeurt, waardoor de wolven die avond misschien zichzelf wel opeten. Om zijn 'spelletje' te activeren stuurt hij een pm naar de host. De wolven hebben niks door tot er die avond een verhaal verschijnt met misschien een dode niet tot hun wens...

Tijdreiziger - C
Spoiler:
De tijdreiziger is een persoon die 1 keer in het hele spel een dode terug kan halen. Maar als deze gave gebruikt wordt, gaat de tijdreiziger zelf dood.

Rechercheur - C
Spoiler:
Een burger met een goed gevoel voor wolven. Hij mag 1 keer in het hele spel vragen hoeveel wolven er nog in het spel zitten (als Medium dood is). Dit kan als hij een PM naar de host stuurt. Hij mag dit niet openbaar bekend maken!

Rechter - C
Spoiler:
Deze Rechter mag één keer in het spel bepalen of de Lynch doorgaat ja of nee. Aan het begin van het spel zegt hij via een PM aan de host welke Lynchdag hij teniet wilt doen.

Wijze - C
Spoiler:
De Wijze kan zelf niets met zijn rol, maar geeft wel informatie. Als hij dood is wordt deze informatie niet meer verteld.
Zolang de Wijze in leven is zal bekend worden gemaakt:
- Wat (dus de rol, geen naam) de ziener en dorpsgek zien.
- Wanneer (dus niet wat hij te horen kreeg) de rechercheur zijn eigenschap gebruikt.
- Of (dus niet wie) de fluitspeler mensen befluit.

Waarzegster - C
Spoiler:
De waarzegster mag 1 keer in de game een quote opsturen naar de spelleider en te vragen of dit klopt. Antwoord is ja of nee.

Undercover Burger - C
Spoiler:
De Undercover burger mag dan bij de burgers horen, hij word door de Ziener, de dorpsgek en het medium gezien als een weerwolf. Het voordeel van de Undercover burger is dat hij de host elke dag een PM mag sturen waarin hij de namen van 2 levende deelnemers in het spel noemt, en vraagt of 1 van deze 2 Undercover weerwolf is. Als de host nee terugPM't, kan de Undercover burger het volgende dag weer proberen. Als de host antwoord met ja, deze is het, dan kan de host dat volgende dag aan iedereen in het spel vertellen via het topic.
Zie ook: Undercover Weerwolf.

Verliefde Burger - C
Spoiler:
De Verliefde Burger en de Verliefde Weerwolf zijn aan elkaar verbonden en houden van elkaar. Door de oorlog tussen de twee groepen kunnen ze niet samen zijn. Daarom proberen ze samen hun eigen teams te verraden en samen als enige over te blijven. Ze mogen met elkaar overleggen Als dit lukt wint het koppel het spel. In tegenstelling tot de eerdere koppels kunnen deze twee wel zonder elkaar leven; als er ééntje sterft zal de ander gewoon in een normale weerwolf/burger veranderen. Niet te gebruiken met het normale Koppel.
Zie ook: Verliefde Weerwolf

Plakbandzwaaier - C
Spoiler:
De plakbandzwaaier mag elke avond naar de Burgemeester een PM sturen om iemand plakband op z’n mond te doen. Deze mag dan niks zeggen de volgende dag en mag alleen een post doen met een stem. De zwaaier mag niet 2x achter elkaar dezelfde persoon doen. Wel zeggen resulteert in een warn én je lynchstem telt niet mee. Pas dus op voor je wat zegt! Kijk dus altijd eerst in je PMbox.

Anonieme Popster - C
Spoiler:
Deze popster kan niet zonder een goede vriend. Helaas wil ze dat niemand achter haar identiteit komt. Ondanks dat wil ze een vriend, die natuurlijk ook bevriend wil worden, want het is een popster, toch? Aan het begin van het spel wordt via random.org welke burger haar beste vriend wordt. De Popster & haar beste vriend mogen ten alle tijde met elkaar overleggen via pm.

LET OP!
- Als de Popster geluncht wordt, zal de wolf die mij de lunch-pm stuurde na 1 dag overlijden aan een SOA.
- Als de Popster overlijdt, op welke manier dan ook, zal de vriend uit verdriet ook sterven.
- Als de vriend overlijdt, op welke manier dan ook, zal de Popster op zoek gaan naar een nieuwe Vriend. Zodra de samenvatting is gepost zal de host een PM sturen naar de Popster & haar nieuwe Vriend (via random.org zal één van de burgers worden aangeduid om deze rol te vervullen).

Zieke Burger / Virusburger - C
Spoiler:
Als de zieke burger word opgegeten worden de wolven ziek en zal er de komende nacht geen lunch zijn. De nacht daarna zijn de wolven weer beter en kunnen ze weer gaan lunchen. Als de zieke burger gelyncht word zullen alle mensen die op de zieke burger hebben gestemd de volgende dag GEEN stem uit kunnen brengen omdat ze ziek zijn. Hetzelfde geld voor de beul. Voor de heks geld dit niet: deze vermoord de zieke burger namelijk indirect!

Saboteur - B
Spoiler:
De Saboteur kan niet gelyncht worden. Zijn rol wordt wel openbaar bekend gemaakt als ie normaal gezien werd gelyncht!

Ooggetuige - C
Spoiler:
De Ooggetuige ziet op een zelfgekozen nacht de moord, en kan daarom 1 weerwolf met zekerheid aanwijzen. Ook als het slachtoffer gerevived wordt door Heks B ziet hij de moord. NOTA: Deze rol kwam voor in de oergames, toen 1 Weerwolf de PM stuurde en daardoor de moordenaar was. Met de huidige games is deze rol onmogelijk, tenzij er een systeem komt dat een wolf de dader is.
Zie ook: Gemaskerde Weerwolf.

Neutrale rollen:
Fluitspeler - A
Spoiler:
Deze persoon heeft in de loop der eeuwen vele bijnamen gekregen, zoals het eenmansorkest en de flierefluiter. Hij is een verbitterde burger, die jaren geleden uit de stad is verbannen. In een klein stadje, genaamd Hamelen, heeft hij van een meesterfluitspeler de kunst van het befluiten geleerd. Hij zint nu op wraak. Vermomd als een burger is hij de stad weer binnengedrongen met als doel alle inwoners van het dorp te befluiten. Hij kan elke dag 2 mensen befluiten en stuurt dit mij per PM. De personen die befloten zijn krijgen te horen dat ze befloten zijn en wie er verder al befloten zijn. Hij kan zowel winnen als fluitspeler als koppel tegelijk.

Grafdelver (+ lijk) - B
Spoiler:
Deze persoon vecht voor zichzelf en is dus niet goed of slecht. Hij mag op een dag vanaf dag 2 het lunchslachtoffer (wie dat is wordt niet bekend gemaakt) in leven houden. Dat is dan het Lijk. Als óf alle wolven óf de Grafdelver dood zijn/is, mag het lijk gaan lunchen. Dit mag in overleg met de Grafdelver als deze nog leeft. Het Lijk kan niet geluncht worden door de wolven. Als hij gekoppeld is, moet zijn geliefde blijven leven om te winnen. Dan wint hij zowel als delver en als Koppel.

Mythomaan - B
Spoiler:
De Mythomaan mag in de 2e nacht de identiteit van één iemand opvragen via PM: is dit een Weerwolf dan veranderd de Mythomaan in een gewone Weerwolf, dus sluit zich aan bij de slechte bende. Als de Mythomaan een Ziener ziet veranderd deze in een Ziener. Bij iemand anders veranderd deze in een gewone Burger...

Hacker - C
Spoiler:
De Hacker kan eenmalig de rollen van 3 personen veranderen. Deze personen blijven dan gewoon goed/slecht maar krijgen dan mogelijk speciale krachten. Bijvoorbeeld een weerwolfmedium of een zienerliegbeest, als er een burger of weerwolf wordt gekozen dan blijven deze gewoon hun rol, er kunnen dus alleen speciale krachten worden gewijzigd. Je behoudt dus je oude rol en krijgt er nog eentje bij zeg maar! Hij doet dit allemaal door een PM naar mij te sturen met wie hij wilt veranderen. Random.org zal bepalen wie met wie verandert wordt.
Als Hacker moet je ook gewoon stemmen in het topic! Een van de personen die de Hacker MOET veranderen, is zichzelf. De Hacker kan niet winnen.

Dief - C
Spoiler:
Tijdens de verdeling van de rollen worden er twee extra burgers aan het spel toegevoegd. Dat wil dus zeggen dat er 2 rollen meer te verdelen zijn dan er spelers zijn. De persoon die de rol van de Dief krijgt toegeschreven mag tijdens de eerste nacht kiezen tussen 2 rollen die niet verdeeld zijn, dat wordt zijn rol.

LET OP!
- De Dief mag niemand laten weten dat hij aan het begin van het spel de rol "Dief" kreeg aangewezen.
- De Dief MOET een rol overnemen tijdens de eerste nacht.

Zombie - C
Spoiler:
De Zombie is een ondood persoon die, nadat hij kwam te overlijden aan een zeldzame ziekte, niet meer om het lot van Wakkerdam geeft. Een Zombie hunkert alleen naar breinen. Eenmaal in het spel (nadat minimaal 2 dagen voorbij zijn gegaan) mag de Zombie een persoon aanvallen. De Zombie kan dit maar 1x omdat hij daarna vol zit. Deze actie komt na alle andere acties van die nacht, dus als zijn slachtoffer al lynch, lunch of slachtoffer van een andere kracht is komt de Zombie in een leeg huis aan. In dat geval doet de aanval van de Zombie niks en kan hij de volgende dag weer aanvallen. Als de Zombie een wolf aanvalt zal deze de Zombie vermoorden. Als de Zombie een goedje aanvalt zal deze ook in een zombie veranderen en al zijn oude krachten verliezen. Deze nieuwe Zombie mag daarna na 2 dagen ook zijn zombie kracht gebruiken. Zombies mogen via PM overleggen.

Slechte rollen:
Weerwolf - A
Spoiler:
De standaard vijand in ieder spel, de vervloekte weerwolven. Ze vormen een team met andere slechten (Vb. Viruswolf) en kunnen overleggen via elkaar omdat ze elkaar kennen. Elke nacht mogen ze een PM sturen naar de host om een speler te lunchen. Deze speler is dood en uit het spel. Uitzonderingen zijn mogelijk (Weerhamster, Grafdelver).

Liegbeest - B
Spoiler:
Een erg gemene wolf. Een X aantal keer in het spel kan hij zijn stem naar de host sturen, terwijl hij gewoon in het topic stemt. De stem is het topic is ongeldig, maar dat weet de rest niet!

Viruswolf - A
Spoiler:
Eigenlijk een heel gewone weerwolf. Op een feit na. Deze wolf heeft in zijn leven zoveel stinkende mensen opgegeten dat als ie zou sterven iedereen in het dorp ziek zou zijn van de stank en zo niet kunnen stemmen (Geen Lynch). Sinds weerwolven deze stank kunnen verdragen gaat de lunch wel gewoon door.

Medusawolf - A
Spoiler:
De Medusawolf is een gewone wolf met één speciale kracht. Wanneer de medusawolf door de ziener wordt gezien, zal de ziener direct sterven.

Welp - A
Spoiler:
Een kleine weerwolf die na een paar dagen zou uitgroeien tot een gewone wolf. Echter weet deze welp niet wie de andere wolven zijn tot ie volwassen is! De wolven weten ook niet wie hun Welp is! Zolang de welp nog welp is, mag ie elke nacht iemand doden, ALS hij de rol goed raadt! Raadt hij echter verkeerd, dan mislukt de lunch en wordt bekend gemaakt dat hij een welp is! Na de 4e (mogelijkheid tot) lunch van de wolven wordt de Welp volwassen.

Conversiewolf - B
Spoiler:
Dit is een oude wolf, die in de loop der jaren de kracht heeft gekregen om een van zijn vijanden om te zetten naar een vriend. Welke rol de nieuwe wolf ook had, in zijn nieuwe leven is hij een normale wolf. De Conversiewolf kan deze kracht eenmalig gebruiken vanaf dag X (meestal dag 3).

Ketterse Weerwolf - B
Spoiler:
De Ketterse Weerwolf heeft net als de priester een flesje heiligwater, alleen werkt dit niet. Niemand zal sterven! De actie is ook overdag dus iedereen zal zien dat jij een priester of wolf bent, pas hier dus mee op. Je kan je heiligwater gebruiken op een wolf, zodat iedereen denkt dat dit een normale burger is, maar als de burgers er dan achter komen dat jij de ketter was... Gebruik dit dus tactisch! De ketterse weerwolf weet gewoon wie de andere wolven zijn en mag vertellen aan hun dat hij de ketter is.
Zie ook: Priester.

Offer Wolf - B
Spoiler:
De Offer Wolf kan, als hij bij een dorpsstemming dood lijkt te gaan, door zijn eigen nep-heiligwater op te drinken zelfmoord plegen. Daardoor wordt degene met de op-een-na-meeste stemmen gelynchet, wat heel goed een niet-weerwolf kan zijn. Het is eigenlijk zo dat dit maar heel weinig gebruikt zal kunnen worden, maar het zou kunnen.

Wolfshond - B
Spoiler:
Een wolf die erg geliefd is bij zijn medewolven. Zo erg zelfs, dat als hij sterft, de wolven zo verdrietig zijn dat er geen lunchslachtoffer is die avond.

Alpha Wolf - B
Spoiler:
De Alpha Wolf is de dominante wolf in de groep. Als hij sterft, (op wat voor manier dan ook) mag hij een willekeurige speler naar keuze met zich meenemen in het graf. Deze keuze moet hij de eerste dag bij de spelleider aangeven. Eenmaal doorgegeven kan de Alpha Wolf niet meer van keuze veranderen. Hij is de jager onder de wolven.

Undercover Weerwolf - C
Spoiler:
De Undercover weerwolf word door de Ziener, de dorpsgek en het medium gezien als normaal burger. De Undercover weerwolf kan ook op zichzelf nog op een nacht een extra weerwolvenmoord plegen. Alleen de Undercover Burger en de ooggetuige kunnen hem zien als Undercover weerwolf.
Zie ook: Undercover Burger.

Verliefde Weerwolf - C
Spoiler:
De Verliefde Burger en de Verliefde Weerwolf zijn aan elkaar verbonden en houden van elkaar. Door de oorlog tussen de twee groepen kunnen ze niet samen zijn. Daarom proberen ze samen hun eigen teams te verraden en samen als enige over te blijven. Ze mogen met elkaar overleggen Als dit lukt wint het koppel het spel. In tegenstelling tot de eerdere koppels kunnen deze twee wel zonder elkaar leven; als er ééntje sterft zal de ander gewoon in een normale weerwolf/burger veranderen.

Gemaskerde Weerwolf - C
Spoiler:
De gemaskerde weerwolf mag een keer de moord afschermen, zodat de ooggetuige niet ziet wie de moord pleegt, maar wel wie er vermoordt word. De ooggetuige mag deze rol dan niet weer opnieuw gebruiken. NOTA: Sinds de Ooggetuige niet meer gebruikt kan worden, is ook deze rol zinloos.
Zie ook: Ooggetuige.

Overig:
Burgemeester
Spoiler:
In het begin van het spel wordt een burgemeester gekozen in de eerste stemronde. Iedereen mag zijn stem uitbrengen en degene met de meeste stemmen wordt de burgemeester. Dit is een extra rol, hij houdt zijn originele rol. Bij een gelijkspel aan stemmen bepaald de burgemeester wie sterft. Als de burgemeester zelf sterft, mag hij iemand aanduiden wie de nieuwe leider wordt.

EXTRA mogelijkheid: Banhammer
Als de huidige burgemeester na 1 dag nog niet dood is, dan mag hij 1 keer de banhammer gebruiken. Dit doet hij door de host te PM'en dat hij de banhammer op bijvoorbeeld klaas gebruikt. De host zal dit dan in het topic vermelden. Degene die gebanhammerd is kan, zolang de burgemeester die hem heeft gebanhammerd niet sterft, niet stemmen in de dorpsstemming. Activiteiten via PM of iets anders gaat wel gewoon door. Zodra de huidige burgemeester sterft wordt de Banhammervloek opgeheven en kan de volgende burgemeester de banhammer gebruiken (zolang hij maar 1 dag heeft geregeerd)

Als iemand in een koppel wordt gebanhammerd dan kan de andere kant van het koppel ook niet stemmen! Dus als Klaas, die is gebanhammerd, door Cupido is gekoppeld aan An, dan kan An ook niet stemmen totdat de huidige burgemeester sterft

Als er 10 of minder spelers over zijn mag de Banhammer niet meer worden gebruikt!

Het Koppel - A
Spoiler:
(Zie ook Cupido) Het koppel wordt in het begin van het spel door Cupido bepaald. Dit zijn 2 mensen in het spel die elke rol kunnen hebben (Bv. een Weerwolf en een Ziener). Het koppel mag overleggen via PM, en als ze als laatste overblijven met niemand anders over, wint het koppel. Als een van de leden van het koppel sterft, sterft de andere automatisch uit liefdesverdriet. De leden van het koppel mogen niet op elkaar stemmen.

Andere mogelijkheid: Het Wolvenkoppel
Ook wolven hebben gevoelens, voor elkaar dan. Het wolvenkoppel volgt ongeveer dezelfde voorwaarden als het koppel dat gevormd wordt door Cupido. Het wolvenkoppel wordt samengesteld door 2 van de wolven, die nog niet gekoppeld zijn, te koppelen via random.org
Als de ene wolf omkomt, sterft de ander direct uit liefdesverdriet. Deze 2 wolven mogen niet op elkaar stemmen.

Rol X
Spoiler:
Een rol die door de host zelf wordt ingevuld. Dit is een extra rol die een speler krijgt en meestal niet te machtig is. De rol is meestal gloednieuw en kan na de game desnoods een echte rol worden. Als die persoon sterft, wordt er vermeld dat die persoon rol X bezat.

Rol is semi-gebanned en kan alleen met toestemming worden gebruikt
Rol is volledig gebanned en kan niet worden gebruikt, dit wegens risico's of kansen die het spel omslagen
avatar
Niels
Alpha Wolf

Aantal berichten : 937
Registratiedatum : 23-02-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Niet daar

Profiel bekijken http://wakkerdamngamer.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum