Weerwolven Special °1: Cogito ergo sum

Ga naar beneden

Weerwolven Special °1: Cogito ergo sum

Bericht van Niels op ma 04 nov 2013, 16:39

Link: http://www.elitenintendo.com/forum/viewtopic.php/f,46/t,2091/
Datum: 20/10/13 - 28/10/13
Host: NidoKnight

1. 000aj - Zombie
2. Nmaster - Socii Animi X/Geconverteerde wolf
3. 626b - Wisselaar X
4. CarlTheLama - Ziener X
5. 'K'/626b - Wisselaar Y
6. LunarShade - Wolf Z
7. Jayyzz - Conversiewolf
8. Tribeking - Ziener Y - Koppel
9. Galaxia Master - Heks A - Koppel
10. Ndoll1 - Jager
11. Nin10do'h - Socii Animi Y
12. Sandereo - Cupido

Winnaar: Weerwolven

Speciale aan deze editie:

Uitleg nieuwe rollen: Nieuw gevonden, speciale rollen gecombineerd met het feit dat niemand wist welke rollen er exact in het spel zaten.

Spoiler:
Ziener Y
Deze ziener kan elke dag vijf namen naar de host sturen. De host zal de rol terugsturen van een van deze personen, inclusief een beschrijving van hoe deze rol werkt. De host zal nooit een slechte of neutrale rol terugsturen, tenzij niet anders mogelijk is. De ziener Y krijgt de identiteit pas nadat de wolven hebben toegeslagen. De Ziener Y mag zijn kracht na dag 2 niet meer gebruiken.

Wisselaar X
De wisselaar X is een oude tovenaar die in staat is om het bewustzijn van twee personen te verwisselen. Hij mag vanaf dag 1 elke dag twee personen opgeven aan de host via PM (een van die twee mag ook hemzelf zijn). De rollen van de twee spelers worden omgeruild. Als een van de twee spelers voor de wissel dood is gegaan, gaat de wissel niet door. Als allebei de spelers leven, maar een van de twee spelers slecht of neutraal is, dan sterft de Wisselaar, en gaat de wissel ook niet door. Dit omdat de wisselaar dan tart met duistere krachten. Beide gewisselde spelers krijgen niet te horen met wie ze gewisseld hebben, maar enkel dat ze een andere rol hebben. De actie van de wisselaar X is als drie na laatste aan de beurt. (Er komen dus nog drie rollen na hem.)

Wisselaar Y
De wisselaar Y is een oude tovenaar die in staat is om het bewustzijn van twee personen te verwisselen. Hij mag vanaf dag 1 elke dag twee personen opgeven aan de host via PM (een van die twee mag ook hemzelf zijn). De rollen van de twee spelers worden omgeruild. Als een van de twee spelers voor de wissel dood is gegaan, gaat de wissel niet door. Als allebei de spelers leven, maar een van de twee spelers slecht of neutraal is, dan sterft de Wisselaar, en gaat de wissel ook niet door. Dit omdat de wisselaar dan tart met duistere krachten. Beide gewisselde spelers krijgen niet te horen met wie ze gewisseld hebben, maar enkel dat ze een andere rol hebben. De actie van de wisselaar Y is als drie na laatste aan de beurt. (Er komen dus nog drie rollen na hem.)

Wolf Z
De Wolf Z kan elke nacht een naam naar de host PM'en, deze vertelt dan de rol van de persoon die de Wolf Z stuurde, inclusief een beschrijving van hoe deze rol werkt. De actie van de Wolf Z (dus het verkrijgen van de rol) is als vier na laatste aan de beurt. (Er komen dus nog vier rollen na hem.)
avatar
Niels
Alpha Wolf

Aantal berichten : 937
Registratiedatum : 23-02-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Niet daar

Profiel bekijken http://wakkerdamngamer.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum